IJstaart doorsnede - citroen (2)
IJstaarten
Dawn Foods haalt de Amerikaanse 'Ice Cream Cakes' naar Europa met twee heerlijke recepten! Geef uw omzet deze zomer een boost en voeg ijstaarten toe aan uw assortiment.
dawn-header-layercake
Layer cake
Layer cake: dé trend uit Amerika. Bak de perfecte layer cake met Dawn Layer Cake Mix. Luchtig als biscuit, mals als cake. Exclusief bij Dawn.
Fruitige koek
Vullingen
Nieuw! Met trots introduceren wij maar liefst twee nieuwe vullingen. Ga voor zalvig en fris met onze nieuwe Plusfill Yoghurt & kies voor eindeloos varieren met onze Bakefill Neutraal.
_P8A9441WEB
Opening nieuwe pand te Oosterhout
Op donderdag 13 juni heeft de opening van het nieuwe pand & proefbakkerij plaatsgevonden te Oosterhout!
Producten
Van donutmix en custardcrème tot ‘ready-to-serve’ brownies en muffins, wij leveren een compleet assortiment banketmixen, icings, taartspiegels, vullingen, diepgevroren deegproducten en geheel afgebakken producten aan ambachtelijke en industriële banket- en patisserie professionals, wereldwijd.
INSPIRERENDE IDEEËN

Onze klanten

Bij Dawn Foods weten we dat klanten en families overal ter wereld op ons rekenen om bijzondere momenten speciaal te maken. Daarom combineren we onze 100 jaar van kennis en ervaring met onze passie en betrokkenheid om u op de beste manier te ondersteunen.
Social Media