Onze waarden

Onze waarden stimuleren onze cultuur, en Dawn zet zich in om een cultuur te creëren van wereldwijde groei, diversiteit, dienstbaarheid aan anderen, continu leren en plezier in wat we doen.

 

Passie

We  krijgen ENERGIE van  de creativiteit, INSPIRATIE en TOEWIJDING die we zien bij onze klanten en bij elkaar. We streven ernaar ons door die passie te laten leiden in ALLES WAT WE DOEN. Van werken als team om onze klanten het allerbeste te bieden, tot het opbouwen van een partnerschap met onze klanten om een bijdrage te leveren aan hun succes. Het is de vonk die ons van anderen onderscheidt.

Integriteit

Ons woord is ONZE BELOFTE en dat is al meer dan 100 jaar zo. Hoe groot we ook worden, we BLIJVEN een organisatie van INTEGRITEIT en VERANTWOORDELIJKHEID in alles wat we zeggen en doen. We weten dat we blijvend VERTROUWEN  winnen door te doen wat we zeggen, en dat iedereen met wie we werken op ons kan rekenen. 

Relaties

Ons succes is toe te schrijven aan het opbouwen van DUURZAME  PARTNERSCHAPPEN. We vinden SAMENWERKING belangrijk en willen elkaar en onze klanten ondersteunen, zodat we allemaal kunnen groeien en onszelf verbeteren. We luisteren, leren en benaderen elke kennismaking als een kans om samen te werken. 

Vooruitgang

We zijn trots op ONS VERLEDEN en vergeten nooit dat we als klein bakkersbedrijf zijn begonnen. Dankzij dat bescheiden begin voelt de Dawn-familie zich verbonden met onze klanten en begrijpen wij hun doelen, problemen en ambities. En hoewel we altijd zullen streven naar INNOVATIE EN GROEI, weten we dat het verleden van onze familie ten grondslag ligt aan onze VOORUITGANG NAAR EEN STRALENDE TOEKOMST.

Optimisme

We geloven in onze mensen en in de kracht van een POSITIEVE INSTELLING voor een betere toekomst. Het bedrijfsleven bestaat  uit uitdagingen, maar als we ervoor kiezen elke situatie fatsoenlijk en zorgvuldig aan te pakken, kunnen we erop VERTROUWEN dat de resultaten positief zijn. Bij Dawn hebben we een natuurlijke drang om onszelf continu te verbeteren en de samenwerking met onze partners intelligenter, rijker en plezieriger te maken. Ons einddoel is GELUK — voor ons, onze klanten en hun klanten.